Belregels

Hieronder vindt u diverse handleidingen om uw eigen belproces in te richten, zodat u bepaalt hoe de gesprekken afgehandeld worden.

[insert_php]
if ( function_exists(‘yoast_breadcrumb’) ) {yoast_breadcrumb(‘

‘);}
[/insert_php]

Belregels

Index APPs

Bekijk de handleiding voor een omschrijving van elke app.

Fax

Bij de fax box instellingen kunt u één of meer fax boxen aanmaken en bepalen wie de faxen online en/of per email de faxberichten kan ontvangen.

Keuzemenu (IVR)

Een keuzemenu (kies 1,2,3 etc.) zorgt ervoor dat de klant bij de juiste afdeling en/of persoon komt.

Doorverbinden

De doorverbind-app biedt u de mogelijkheid om een inkomend gesprek naar een in- of extern nummer door te schakelen.

Tijdsconditie

U kunt een eigen “Tijdsconditie” aanmaken zodat er in een opgegeven periode, dag, tijd etc. een actie uitgevoerd zal worden in de telefooncentrale.

Belgroep

Een belgroep is een groep met daarin meerdere toestellen. De belgroep-app biedt u de mogelijkheid om een inkomend gesprek naar één of meerdere in- en externe nummers door te schakelen.

Omleiding

De omleiding app maakt het mogelijk om een omleiding aan te maken in een belroute. Het is als het ware een alternatieve belroute, die u gemakkelijk in- en uit kunt schakelen.

Geluid

De geluid-app maakt het mogelijk om meldteksten in uw belroute in te voegen.

Wachtrij

Een wachtrij maakt het mogelijk om op drukke momenten (= meer bellers dan mensen die kunnen aannemen) te zorgen dat de bellers gedoseerd aan de beschikbare werknemers (= ‘agents’) worden aangeboden.

Prefix

Met de Prefix-app heeft u de mogelijkheid om zelf een code, naam of nummer in te geven, die vervolgens in het display van uw telefoon getoond wordt als het gesprek via deze route binnenkomt.

Voicemailbox

Het toevoegen van één of meerdere voicemailboxen voor het bedrijf.

Hangop

De ‘hang op’ app maakt het mogelijk om geforceerd een einde te maken aan een belroute.